Nyinköpt!

Publicerad 2012-07-31 15:57:16 i

Hej igår var jag och anna på höök i kalmar, köpte mig ett schabrak och en ridväst (jh collection) och även blåa lamicell lindor som passar bra till mitt lamicelltäcke hehe. Ingrid ringde även och sa att jag ska träna nästa onsdag, äntligen!! Hihi /E

Sol!

Publicerad 2012-07-28 12:18:54 i

Hejsan! Det kommer inte bli något bloggande från min sida förens på fredag igen, ska nämligen iväg på lite semester HEHE. Sarah har gått väldigt bra dom senaste dagarna, vi har ridit ut och i paddocken, bra motion hehe. Lite halv flummigt inlägg men det får duga! /E

Bättre sent än aldrig - SOMMAR

Publicerad 2012-07-25 23:05:23 i

DET ÄR VARMT! Har gått och väntat på detta sen det kom snö ungefär, men gött är det! Uffepuff fick vila idag, har varit tjurig hela dagen och orkade inte rida helt enkelt. Fotade min fina Tova när hon red, gick hur bra som helst! Vi badade efter vi ridit, kan ju säga att det var gaaanska kallt.. Ska känna på vattnet innan jag hoppar i nästa gång! Första gången för iår om ni ville veta ;) Jag & Uffe, visst är vi häftiga?

Vila

Publicerad 2012-07-23 22:21:06 i

Blåste sjukt mycket idag, jag var på dåligt humör och hade huvudvärk så hästarna fick vila idag. Hade bara blivit arg och sur så bättre att bara borsta o pussa lite på dom! I morgon ska det vara fint väder säger dom, hoppas verkligen att det är fint då åxå! Annars dör jag nog, hatar svensk sommar, vintern med. Ska flytta till ett land där man inte kan ha väggar på ridhusen för att det blir för varmt och där man svettas i linne! Drömma kan man iallafall..

Tjockisar

Publicerad 2012-07-22 22:04:18 i

Känslan när man kommer till stallet för att ta in hästarna och Grållan & Gladde står utanför hagen.. Tur jag och Tova har två tjocka ponnysar som inte springer iväg utan stannar 5 meter bort och äter gräs ;) Tova sov här i helgen, vi satt i sängen, lyssnade på musik och åt godis typ! Red i eftermiddags, Uffe var stressad och lyssnade mest på allt annat och kag orkade inte koncentrera mig heller så blev mest pannkaka allt ihopa.. Slutade med att jag red Gladdis lite :) Imon blir det skogen med Gråll med Tova på förmiddagen :) Ha de bäst /D

Tävling 21/7

Publicerad 2012-07-21 19:49:55 i

Tävlingen gick hyfsat bra, måste lägga lite skuld på domaren också, hon satte 17 ekipage på ungefär samma procent. Lite lustigt faktiskt för det fanns en hel del olikheter mellan ekipagen. Jag kom på en delad fjärde plats, lb: 65,938% och i la: 66,579%. Nu blir det att träna stenhårt till nästa tävling! (bilder kommer) peace! / E

Godnatt!

Publicerad 2012-07-20 23:51:26 i

Har varit i stallet och flätat manen på min bebis och gjort henne fin till tävlingen imorgon! Lb och la blir det för min del :) hon gick ganska bra idag, men jag joggade henne för det mesta så hon har lite krafter till imon! Ha det bra! / E Förlåt denise men jag älskar denna bilden på dig HAHA fett skön!

WORKWORK

Publicerad 2012-07-19 22:30:31 i Allmänt,

Har nog inga problem med att somna ikväll iallafall! I morse städade jag och mamma privatstallet tillsammans med alla andra som har sina hästar där. Det blir så fint när boxarna är tömda och allt är reeeent! 
Så va i stallet från 9-14 ungefär och sen hem fort som sjutton och duschade och bytte om och sen åkte jag och Tova till charlies och shoppade! Köpte en brun lädergrimma och en vanlig :) 
Ikväll red Kristina Uffe och jag Grållan. Uffe gick fint o Grållan va sto och tjurade men även dom bästa har bad-days, right? ;)
 
/D

Denise Ericsson

Publicerad 2012-07-19 21:57:03 i Allmänt,

När jag var åtta år fick jag en alldeles för stor ponny. En vit prinsessa med lång, tjock man och svans. Hon var en sån häst alla små flickor ville ha. 
Vem trodde att jag, som inte nådde nedaför sadeln då, fem år senare skulle rida LA i dressyr på den "tjocka, vita lilla ponnyn"?
Min smutsiga lilla pluttis som nu får vara läromästare åt min sju-åriga kusin och busa med mig i skogen!
 
 
Grållan, eller Grey Pearl som hon heter är ett New Forest sto, 138cm. Hon är e. Gondoljär RNF 99 och ue. Merrie Master RNF 11. 
 
Jag heter då Denise och är 15år gammal och när jag blir stor ska jag bli dressyrtant på riktigt. Just nu har jag min lilla Grållan och en stor häst som kom hem från Holland för cirka en och en halv månad sedan så har inte haft honom så länge. 
Innan Uffe, som stora hästen kallas, hade jag en superfin d-ponny valack på foder. 
Målen med Uffepuff är väl att lära känna honom ordentligt, sen får vi se vad jag hittar på med honom. Behöver ju inte skynda mig, ganska gött att ha hela livet på sig.. ;)
Uffe är 9år, KPWN och ca 173cm i mkh. 
 
 
 

Lite fakta om mig.

Publicerad 2012-07-19 12:06:12 i

Under tiden som denise krånglar med headern tänkte jag skriva ett inlägg med lite fakta, so here it comes. Jag heter emma och är 16 år gammal, jag har en D-ponny som heter sweet desire sarah, f.00. Jag har haft henne i ca 4 år. Jag tävlar i dressyr och mitt mål med henne i år är att tävla DM. Följ gärna mina och denises motgångar och framgångar så klart! Kommer även upp lite tips och övningar som är bra för dig och din häst! Bye. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela