Till salu...

Publicerad 2012-10-10 13:16:56 i Allmänt,

Alldeles strax ligger min älskade ponny ute på hästnet, känns ju inte bra alls. Fixade klart videon igår och den ligger uppe på yt. Har för mig att det inte är någon träning idag, tråkigt. Ville faktiskt träna idag, det ville jag inte förra veckan men de va för att jag va så satans trött. Usch o fy, nu ska jag söka vidare efter storhäst. Kram E
 
 

världens bästa häst

Publicerad 2012-10-09 19:48:12 i Allmänt,

Det är inte alla gånger Denise Eriksson kommer ut från banan och säger att hon skiter i vad hon får för procent för att det gick så jäkla bra ändå!
Har inte mycket mer o säga än att min rödhåriga häst är den bästa hästen som går på fyra ben, that's it!
Var och tävlade i Värnamo i lördags. Från 56% och utesluten till en andra placering och 72,73% på knappt två månader. Tack så grymt mycket Anneli och Ingrid för hjälpen, ni är bäst!

Han var avspänd, mjuk och lyssnade för minsta lilla. Blev ett missförstånd i ena fattningen så det blev fel galopp men what ever.

Detta lever jag länge på!Goddag!

Publicerad 2012-10-08 09:47:52 i Allmänt,

Ojsan, har nästan glömt bort den här bloggen, sorry. I veckan ska Anna hjälpa mig att filma mig och min ponny plutt. Sedan ska hon ut på hästnet :'( har ju som sagt växt ur henne och jag känner att jag vill skaffa mig något större, väldigt sorgligt faktiskt med tanke på det bandet jag och min ponny har.. Menmen.. hoppas hon får det bra någon annan stans, kommer vara jätte noga med vart hon hamnar! Kram E
 
Dock är det inte jag på bilden utan det är sheila.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela